Usluge

Preventivna stomatologija

Preventiva je vrlo bitna u očuvanju cjelokupnog zdravlja. Usta su izravan ulaz u naš organizam i zbog toga je izuzetno važno održavati zdravlje ustiju i zubi. Preventivni postupci su ujedno i u potpunosti pokriveni od strane zdravstvenog osiguranja. Posebno je važna preventiva od najmlađe dobi. Upoznajte svoje dijete sa stomatologom i cijelim timom kako u budućnosti ne bi imalo strah od ordinacije i postupaka. Preventivni postupci kod djece su bezbolni, pa čak i zabavni. Pečate se fisure ili se radi fluoridacija zubi. Doktorica Turner ima izvrstan pristup djeci i stoga ima čestu preporuku roditelja.

Liječenje mliječnih zubi

Mliječni zubi vrlo su važni u rastu, razvoju i funkcioniranju dječjeg organizma zbog njihove uloge u prehrani, razvoju govora, razvoju čeljusti i psihološkom razvoju. Ovo su sve razlozi za bezuvjetno čuvanje mliječnih zuba do njihove prirodne izmjene s trajnim zubima.

Ortodoncija

U suradnji sa dr. Dominom Reljanović Protega kod nas možete obaviti sve - od prvog pregleda, pa sve do završnog postavljanja retencije i udlage.

Estetska stomatologija i estetski ispuni

Da li ste ikad poželjeli savršen osmjeh kakav imaju Holywoodske zvijezde, glumci ili fotomodeli? Vrlo je mala vjerojatnost da su rođeni s tako savršenim osmjehom. Uglavnom vidite rezultate talentiranih estetskih stomatologa. Mi Vam možemo omogućiti takav osmjeh. Suvremeni materijali koji se koriste za izraduispuna nude mogućnost estetske i trajne rekonstrukcije prednjih zuba i kutnjaka, a da se najmanji mogući zdravi dio zuba odstrani zajedno s oštećenim dijelovima.

Izbjeljivanje zubi

Beyond sistem je profesionalni način izbjeljivanja zuba koji provodi stomatolog u ordinaciji, a rezultati su vidljivi za 15-30 minuta. Beyond tehnologija za izbjeljivanje zubi najmodernija je u kozmetičkom izbjeljivanju. Izbjeljivanje zubi nikada nije bilo brže ni lakše. Kliničke studije potvrđuju da ovaj sistem izbjeljivanja izbjeljuje zube za prosječno osam nijansi – brže od bilo koje druge tehnike izbjeljivanja – dajući Vam „obnovljen osmjeh“ koji traje godinama. Izbijeljeni zubi mogu zadržati svjetliju boju 2-3 godine.
Bitno je da se kratko vrijeme nakon postupka izbjeljivanja mora smanjiti pušenje na najmanju moguću mjeru. Ne smije se piti crna kava, čajevi ili tamno obojena pića. Izbjegavati obojenu hranu. Postupak je u potpunosti siguran za zube, te ih ne oštećuje.

Izrada udlaga

Zbog sve bržeg načina života i stresa koji taj život nosi, ali i zbog funkcijskih smetnji u ustima, sve češća je i pojava bruksizma - takozvanog škripanja zubima, naročito noću dok spavamo. Škripanje zubima oštećuje caklinu zubi, pa se zubi često lome i podložniji su kvarenju ili se jednostavno potroše do te mjere da se mijenja cijeli zagriz. Sve se to može spriječiti pregledom funkcije čeljusti i individualnom udlagom. Izrada udlage traje 24 sata i štiti vaše zube noću.

Ekstrakcije i manji kirurški zahvati

Ekstrakcija (vađenje) zuba sa lokalnom provodnom i mandibularnom anestezijom, ekstrakcija zaostalih korijena, manji kirurški zahvati, suradnja sa oralnim kirurgom.

Implantologija

Implantologija se ubraja među najveće napretke u stomatologiji kao najinovativnija grana koja obogaćuje stomatologiju i koja će se u budućnosti značajno razvijati. Potpuna suradnja sa oralnim kirurgom tijekom plana terapije.

Protetika

Protetika je grana  stomatologije kojom nadomještamo izgubljene zube, estetski korigiramo postojeće, tj. poboljšavamo funkciju i estetski izgled zuba, a samim tim poboljšavamo kvalitetu Vašeg  života. Ne misleći pri tome samo na ljepotu nego i zdravlje.

Read 3857 times
Na vrh